Kockanje.info Početna strana
Početna Početna > Kockanje > Pitanja i odgovori
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed: Poker aparati
  FAQ FAQ  Pretraži forum   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Poker aparati

Odgovori Odgovori Page  123 9>
Autor
Poruka
  Tema Traži Tema Traži  Topic Options Topic Options
Dr.Doom View Drop Down
Newbie
Newbie

Pristupio/la: 02 rujna 2006
Online Status: Offline
  Citiram Dr.Doom Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Tema: Poker aparati
    Poslan: 02 rujna 2006 u 15:03

Ljudi, da li neko zna kako varati na poker aparatu? Ako neko zna, molim Ga da mi posalje mail na dionis.stefan@gmail.com i unapred mu se zahvaljujem. Zauzvrat, ako nekome trebaju tutorijali i razni programski kodovi, moze se sve naci kod mene! Bez virusa...

HVALA UNAPRED!

HITNO

Natrag na vrh
loto View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram loto Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 05 lipnja 2007 u 01:41

Nema varanja... ali poker aparat možeš pobijediti ukoliko si jako dobar na pokeru. To je, danas u eri 100 %-tne elektronike, jedina elektronska igra koju možeš nadigrati!

Naravno, preduvjet je da poker aparat ima američke odnose isplata; takve kakve imaju na klasičnim pokerima u Vegasu.. i drugdje u Americi.

Sretno. Više o tome možeš naći na web-u ali samo na engleskom jeziku! Google će ti puno pomoći. važna je dobra ključna riječ na engleskom...

Pozdrav!

Natrag na vrh
mag View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram mag Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 31 srpnja 2007 u 11:22

Moguće je prevariti aparat pošto su sev fleš verzije u upotrebi pune su rupa. evo jedan primjer.

JOCKER SLOT II

solo igra
  Bonus polje popuni da uhvatis 60 poena i onda pogasi aparat i upali ga
 zatim mjenjaj ulog i vidjeces da se svaki krug povecava cifra
nemoj ici preko 380-490 poena a zatim stisni djeljenje i pokusaj da uhvatis bar dvadeset poena i vidjeces rezultata. provjereno 100%

Za sve aparate mozes da im savladas duplanje potreban ti je dobar elektronicar i aparat koji hoces da savladas.
uzmete jedan osciloskop i izmjerite frekventno polje prilikom duplanja kada je veca kada manja i upakujete u jedan mali davac sa zujalicom kada je veca on ti zuji kao mobilni
Natrag na vrh
pokeraš View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram pokeraš Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 01 listopada 2007 u 08:22
zaljepi novcanicu po polovici prozirnom trakom(jedan krug) pa je ubaci novce ce ucitati pa ce vratiti novcanicu
Natrag na vrh
ja View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram ja Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 01 studenog 2007 u 23:54
bok ekipa dali se prevariti voćko
Natrag na vrh
gamblerswife View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram gamblerswife Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 08 studenog 2007 u 23:08
Jadni li ste!!! Neka vas ti pokeri požderu do kosti!
Natrag na vrh
andreja View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram andreja Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 14 studenog 2007 u 17:11
Zna li itko da li igdje postoji u Srbiji (ili Hrvatskoj ili BiH) ustanova ili psiholog za liječenje od kocke???Ako netko zna bila bih zahvalna kad bi odgovorio!!!
Natrag na vrh
quattro View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram quattro Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 18 studenog 2007 u 02:13
pokusao sam sa novcanicom koju sam prethodno oblijapio selotepom , samo ju je izbacivao ,ali nije ocitavao.
dali sam nesto propustio ili trebao drugacije da uradim
Natrag na vrh
loto View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram loto Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 21 studenog 2007 u 01:00

Andreja; javi se telefonom doktorici Koić na psihijatriju, u bolnici u Virovitici. Ona će te sigurno uputiti na pravo mjesto. Broj bolnice potraži na net-u.

Pozudrav!

Natrag na vrh
ja View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram ja Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 21 prosinca 2007 u 13:08
slot bloka svaki put

Natrag na vrh
 Odgovori Odgovori Page  123 9>

Skok na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz

Čekajući da se učita stranica, potrošili ste 0,141 sekundi(a).