![]() |
Poker aparati |
Odgovori
|
Page 123 9> |
| Autor | |
Dr.Doom
Newbie
Pristupio/la: 02 rujna 2006 Lokacija: Yugoslavia Online Status: Offline Poruke: 2 |
Citiram Odgovor
Tema: Poker aparatiPoslan: 02 rujna 2006 u 15:03 |
|
Ljudi, da li neko zna kako varati na poker aparatu? Ako neko zna, molim Ga da mi posalje mail na dionis.stefan@gmail.com i unapred mu se zahvaljujem. Zauzvrat, ako nekome trebaju tutorijali i razni programski kodovi, moze se sve naci kod mene! Bez virusa... HVALA UNAPRED! |
|
![]() |
|
loto
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 05 lipnja 2007 u 01:41 |
|
Nema varanja... ali poker aparat možeš pobijediti ukoliko si jako dobar na pokeru. To je, danas u eri 100 %-tne elektronike, jedina elektronska igra koju možeš nadigrati! Naravno, preduvjet je da poker aparat ima američke odnose isplata; takve kakve imaju na klasičnim pokerima u Vegasu.. i drugdje u Americi. Sretno. Više o tome možeš naći na web-u ali samo na engleskom jeziku! Google će ti puno pomoći. važna je dobra ključna riječ na engleskom...
Pozdrav! |
|
![]() |
|
mag
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 31 srpnja 2007 u 11:22 |
|
Moguće je prevariti aparat pošto su sev fleš verzije u upotrebi pune su rupa. evo jedan primjer. JOCKER SLOT II solo igra Bonus polje popuni da uhvatis 60 poena i onda pogasi aparat i upali ga zatim mjenjaj ulog i vidjeces da se svaki krug povecava cifra nemoj ici preko 380-490 poena a zatim stisni djeljenje i pokusaj da uhvatis bar dvadeset poena i vidjeces rezultata. provjereno 100% Za sve aparate mozes da im savladas duplanje potreban ti je dobar elektronicar i aparat koji hoces da savladas. uzmete jedan osciloskop i izmjerite frekventno polje prilikom duplanja kada je veca kada manja i upakujete u jedan mali davac sa zujalicom kada je veca on ti zuji kao mobilni |
|
![]() |
|
pokeraš
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 01 listopada 2007 u 08:22 |
|
zaljepi novcanicu po polovici prozirnom trakom(jedan krug) pa je ubaci novce ce ucitati pa ce vratiti novcanicu
|
|
![]() |
|
ja
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 01 studenog 2007 u 23:54 |
|
bok ekipa dali se prevariti voćko
|
|
![]() |
|
gamblerswife
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 08 studenog 2007 u 23:08 |
|
Jadni li ste!!! Neka vas ti pokeri požderu do kosti!
|
|
![]() |
|
andreja
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 14 studenog 2007 u 17:11 |
|
Zna li itko da li igdje postoji u Srbiji (ili Hrvatskoj ili BiH) ustanova ili psiholog za liječenje od kocke???Ako netko zna bila bih zahvalna kad bi odgovorio!!!
|
|
![]() |
|
quattro
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 18 studenog 2007 u 02:13 |
|
pokusao sam sa novcanicom koju sam prethodno oblijapio selotepom , samo ju je izbacivao ,ali nije ocitavao.
dali sam nesto propustio ili trebao drugacije da uradim |
|
![]() |
|
loto
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 21 studenog 2007 u 01:00 |
|
Andreja; javi se telefonom doktorici Koić na psihijatriju, u bolnici u Virovitici. Ona će te sigurno uputiti na pravo mjesto. Broj bolnice potraži na net-u.
Pozudrav! |
|
![]() |
|
ja
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 21 prosinca 2007 u 13:08 |
|
slot bloka svaki put
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Page 123 9> |
| Skok na forum | Forum Permissions ![]() Ti možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |