![]() |
Poker aparati |
Odgovori
|
Page <1 789 |
| Autor | |
kockar
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 30 srpnja 2010 u 17:43 |
|
imaju seme za slotove kombinacijom tipaka pa na 4 cip i blokada ima i sema za piramidu ali samo za dvoslojne ploce
mozes li mi poslati na mail kako prevarit piramidu ilui napisati vamo??? igram piramidu svaki dan molim te!!! mailo wizard.jopa@hotmail.com
|
|
![]() |
|
kockar
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 30 srpnja 2010 u 17:45 |
|
mozes li objasnit kako varat na piramidi ili mi poslati na mail wizard.jopa@hotmail.com... ako zaradim pare mozemo da podjelimo...mogu ti slati bankom ako si za
|
|
![]() |
|
kockar
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 30 srpnja 2010 u 17:48 |
|
|
![]() |
|
neko
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 18 kolovoza 2010 u 20:13 |
|
evo ja san maloljetan a vise san puta prevario aparat nego vi svi skupa
ovako na onim starim aparatima voca mozete prevarit tako da uzmete iz upaljaca onu struju sta pecka i s njom peckajte u nekim slucajevima se krediti dizu a u nekim aparat daje kao lud isprobano,mozete i magnetom ali samo preko nekih ima jos dosta shema |
|
![]() |
|
mare
Guest
|
Citiram Odgovor
Poslan: 02 rujna 2010 u 14:07 |
|
a evo moze i ovako ako neko hoce da proba online poker besplatno 50$ sve preko mozes da zadrzis ja sam podigao 450$
strecno http://www.pokerstrategy.com/uT4APA |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Page <1 789 |
| Skok na forum | Forum Permissions ![]() Ti možeš poslati nove teme u ovom forumu Ti možeš odgovoriti na teme u ovom forumu Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu |