Kockanje.info Početna strana
Početna Početna > Kockanje > Pitanja i odgovori
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed: Poker aparati
  FAQ FAQ  Pretraži forum   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Poker aparati

Odgovori Odgovori Page  <1 789
Autor
Poruka
  Tema Traži Tema Traži  Topic Options Topic Options
kockar View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram kockar Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 30 srpnja 2010 u 17:43
imaju seme za slotove kombinacijom tipaka pa na 4 cip i blokada ima i sema za piramidu ali samo za dvoslojne ploce
mozes li mi poslati na mail kako prevarit piramidu ilui napisati vamo??? igram piramidu svaki dan molim te!!! mailo wizard.jopa@hotmail.com
Natrag na vrh
kockar View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram kockar Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 30 srpnja 2010 u 17:45
mozes li objasnit kako varat na piramidi ili mi poslati na mail wizard.jopa@hotmail.com... ako zaradim pare mozemo da podjelimo...mogu ti slati bankom ako si za
Natrag na vrh
kockar View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram kockar Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 30 srpnja 2010 u 17:48
Originally posted by joker 2

imaju seme za slotove kombinacijom tipaka pa na 4 cip i blokada ima i sema za piramidu ali samo za dvoslojne ploce
brate pomozi za piramidu molim te... wizard.jopa@hotmail.com
Natrag na vrh
neko View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram neko Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 18 kolovoza 2010 u 20:13
evo ja san maloljetan a vise san puta prevario aparat nego vi svi skupa

ovako na onim starim aparatima voca mozete prevarit tako da uzmete iz upaljaca onu struju sta pecka i s njom peckajte u nekim slucajevima se krediti dizu a u nekim aparat daje kao lud isprobano,mozete i magnetom ali samo preko nekih ima jos dosta shema
Natrag na vrh
mare View Drop Down
Guest
Guest
  Citiram mare Citiram  OdgovoriOdgovor Direct Link To This Post Poslan: 02 rujna 2010 u 14:07
a evo moze i ovako ako neko hoce da proba online poker besplatno 50$ sve preko mozes da zadrzis ja sam podigao 450$
strecno
http://www.pokerstrategy.com/uT4APA
Natrag na vrh
 Odgovori Odgovori Page  <1 789

Brzi odgovor
Ime:

Poruka:
   Uključi BBcodes za oblikovanje poruke
Sigurnosni kôd:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Učitaj novi sigurnosni kôd
Molim unesite sigurnosni kôd točno kako je prikazan na slici.
Cookies mojaju biti uključeni na vašem web pregledniku.

Skok na forum Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz

Čekajući da se učita stranica, potrošili ste 0,156 sekundi(a).